SANITAT

El SAAS convoca un concurs per al transport sanitari no medicalitzat

Les empreses, exclusivament andorranes, poden presentar les seves ofertes abans del 5 de juliol

El SAAS busca un espai d'uns 800 m2 per ubicar-hi oficinesFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El SAAS convoca un concurs nacional ordinari obert per a la contractació dels serveis de transport sanitari assistit no medicalitzat. Així ho ha fet públic en el BOPA extra d'avui.

Segons s'especifica en l'edicte, aquesta contractació es produeix arran de l'acord del Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), del 27 de maig del 2021, i en virtut de l’article 12 del Reglament del servei de transport sanitari terrestre aprovat pel Decret 74/2021, del 10-3-2021. Aquest contracte es farà a empreses autoritzades seguint les disposicions establertes al Reglament del servei de transport sanitari terrestre i al Pla Director del Transport Sanitari, com són el servei de transport sanitari intern entre centres sanitaris i/o sociosanitaris o el servei de transport sanitari assistit no medicalitzat extern. Les empreses, exclusivament andorranes, interessades a participar al concurs poden descarregar el Plec de Bases de forma gratuïta a la pàgina web del SAAS o bé retirar-lo previ pagament de 31,43 euros al servei de Compres del SAAS a l'avingudaFiter i Rossell, 1-13 subsòl -3, d’Escaldes-Engordany, a partir de demà. Les ofertes s’han de presentar en sobres tancats ila data límit de presentació serà el dia 5 de juliol del 2021, a les 15hhores.

En aquest context, l’obertura del sobre 1 (documentació administrativa) i sobre 2 (documentació tècnica i econòmica) s’efectuarà telemàticament. L'enllaç es comunicarà ales persones que hagin presentat una oferta i a les persones que estiguin interessades a assistir-hi com a públic, que ho hauran de notificar a l’òrgan de contractació corresponent el9 de juliol del 2021 a les 10h.

tracking