Festivals

Torna la música del Jambo amb 22 concerts i la presència d'Ana Tijoux

Se celebrarà el 18 i 19 de juny en tres espais per garantir les mesures sanitàries

Torna la música del Jambo amb 22 concerts i la presència d'Ana TijouxDiari d'Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Aterra de nou un dels festivals musicals de referència del Pirineu. Després d’un any de parèntesi obligat per la pandèmia, el Jambo Street Music torna als carrers del centre històric d’Andorra la Vella amb el seu eclecticisme habitual. Enguany, el festival celebra la vuitena edició i comptarà amb artistes de la talla de la cantant i activista Ana Tijoux, guanyadora d’un Grammy, Marc Parrot, que presentarà l’espectacle Refugi, l’australià Joel Sarakula, la californiana Maïa Vidal i el català Red Pèrill. També hi haurà presència nacional amb formacions com Els Pali, B Sharp, Manu & The Vodka’s i ESE.

Aquesta edició es condensarà en dos dies, el 18 i 19 de juny, per la complexitat de l’organització per la Covid-19. En aquest sentit, els més de vint concerts que es duran a terme es distribuiran en tres espais diferents per garantir les mesures sanitàries que, alhora, acolliran durant sis hores i de manera simultània un programa eclèctic que recull propostes que aniran des del jazz fins a la bossa nova, pop, rock, rythm and blues, electrònica i soul. Els espais seran la plaça del Poble, la plaça Guillemó i els jardins de Casa de la Vall. Pel que fa a l’assistència, el públic podrà seure en grups i no caldrà fer reserva prèvia.

El festival també comptarà amb un espai dedicat als més petits i al públic familiar, el Jambo Kids. Enguany estarà protagonitzat per La tresca i la verdesca, que tocarà dissabte al migdia.

El conseller de Cultura i de Promoció Turística del comú, Miquel Canturri, va celebrar ahir que es pogués celebrar un esdeveniment com el Jambo, que “omple de vida el centre històric i obre la porta a la recuperació de l’esperada normalitat”. Enric Torres, director de producte d’Andorra Turisme, va recordar que tots els esforços del sector se centren en la recuperació i que la tornada d’esdeveniments com el Jambo és una gran notícia.

tracking