sector bancari

La filial de Crèdit a Espanya integra GBS Finanzas Investcapital

La incorporació del negoci d’assessorament patrimonial es farà dins d’una nova àrea

La filial de Crèdit a Espanya integra GBS Finanzas InvestcapitalCRÈDIT ANDORRÀ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, SA), l’entitat espanyola de banca privada del grup Crèdit Andorrà, ha arribat a un acord per integrar GBS Finanzas Investcapital AV, filial del grup GBS Finance especialitzada en el servei de Family Office. La integració del negoci d’assessorament patrimonial es farà dins d’una nova àrea de Family Office que crearà l’entitat, amb l’objectiu de seguir apostant pel “servei integral als clients, proper i alineat amb les seves necessitats i interessos. L’operació és una aposta ferma per seguir potenciant el creixement internacional del grup Crèdit Andorrà”, van destacar ahir a través d’un comunicat. GBS Finance, van remarcar des de Crèdit Andorrà, s’ha consolidat com una de les principals boutiques d’inversió a Espanya, Portugal, l’Amèrica Llatina i la Xina i la seva divisió de Family Office va ser de les “pioneres a Espanya a oferir un model de negoci basat en l’assessorament patrimonial transparent i global, totalment centrat en el client, i amb una arquitectura oberta i independent”. Xavier Cornella, conseller executiu i director general del grup Crèdit Andorrà, va afirmar que “el nostre pla estratègic es focalitza a consolidar el nostre model de negoci i impulsar el creixement en les places financeres on estem presents, aprofitant les oportunitats que ens ofereixi el mercat”.

En aquest sentit, va destacar que “per a nosaltres és fonamental trobar un partner de confiança, la visió del qual encaixi amb la nostra i ens permeti sumar esforços per impulsar els plans de creixement”. Des de GBS Finanzas Investcapital AV, els president i conseller delegat, Juan Antonio Samaranch i Santiago Hagerman respectivament, van destacar que l’operació “ens permet recolzar-nos en Creand Wealth Management, per centrar-nos plenament a seguir donant un servei personalitzat a cada client i, al mateix temps, mantenir una arquitectura completament oberta”.

Amb aquest acord i el creixement experimentat durant els últims anys, Creand Wealth Management passarà a tenir un volum gestionat aproximat de 3.000 milions d’euros. L’operació està subjecta a l’aprovació dels supervisors corresponents.

tracking