Andorra Mountain Music

Mónica Naranjo reprèn el Mountain Music

Andorra Turisme va repartir mascaretes a tots els assistents al concert

Mónica Naranjo reprèn el Mountain MusicANDORRA TURISME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista espanyola Mónica Naranjo va agafar ahir el relleu del millor DJ del món, el neerlandès Armin van Buuren, qui va fer vibrar les prop de 4.000 persones que es van congregar a la plataforma de Soldeu per a la celebració del primer concert de l’Andorra Mountain Music. Des d’Andorra Turisme no van saber confirmar quantes entrades es van vendre per a l’actuació de Naranjo, ja que fins a última hora encara s’estaven gestionant les últimes compres a taquilla del segon espectacle del festival. Des de l’organització també es van repartir mascaretes a tots els assistents al concert per prevenir la propagació de la Covid.

Al llarg de tota la setmana, la cantant va fer públic a través de les seves xarxes socials que li feia molta il·lusió actuar al Principat, amb missatges com "Andorra, quines ganes et tinc", i hores abans del concert va compartir per Twitter una petita mostra de les proves de so a l’escenari.

Naranjo formava part del cartell del festival previst l’estiu passat i que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

Mónica Naranjo reprèn el Mountain Music

tracking