La policia deté un jove de 21 anys per agredir el seu pare

El cos d'ordre va arrestar un total de 21 persones durant la setmana passada

Dos comerços denuncien a la policia estafes des de números de telèfon de l'estrangerARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un jove de21anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Els fets van succeir durant la nit de dimarts, a les 22:30 hores, a Escaldes-Engordany, quan el cos va ser requerit en un domicili particular per una discussió entre un fill i el seu pare, la qual va derivar en una agressió del detingut envers el seu progenitor.

Un altre home de25anys va ser detingut a Andorra la Vella com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral i la llibertat. Els agents van ser requeritselpassat dimecres en un domiciliparticular, ja queel jove va accedir al domicili de la sevaexparella, momenten el quales va iniciar una discussió entre el detingut i la mare de la interessada, que va acabar en una agressió i amenaces.

En un altre cas que va tenir lloc a Escaldes-Engordany, un altre home resident de44anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. La policia va ser requerida en un domicili particular per una discussió la qual va derivar en una agressió per part del detingut envers la seva parella.

Pel que fa a la resta del balanç policial de la setmana, el cos d'ordre públic va detenir 21 persones. D'aquestes, 13 van ser denunciades per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, una contra el patrimoni i 7 per altres delictes.

tracking