l'assassinat va succeir divendres a bordeus

Una dona d'origen andorrà mor assassinada per l'exparella

L’exparella de la víctima va ser detingut com a principal sospitós de l’homicidi masclista

Una dona d'origen andorrà mor assassinada per l'exparella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona nascuda al país, Sandra Pla de 31 anys, va ser assassinada a punyalades divendres passat al seu domicili de Bordeus a mans, presumptament, de la seva exparella, Mickaël F. Segons van informar des de diversos mitjans francesos, els veïns van alertar la policia després de sentir crits i un cop els agents van arribar a l’immoble van trobar el cos sense vida de la víctima. Els agents que van acudir al lloc dels fets van considerar des del primer moment que el principal sospitós era l’exparella, de qui es va separar el passat mes de gener i que tenia una ordre d’allunyament de la dona.

Tal com figura en la premsa gal·la, l’home havia enviat missatges amenaçadors continuats des del mateix mes a Sandra Pla, fet pel qual ja era investigat per la policia i va ser derivat a la fiscalia, que el va posar sota control judicial amb la prohibició de contactar amb la víctima a l’espera de comparèixer davant la justícia, la qual cosa estava prevista al novembre. El presumpte autor del crim, Mickael F., va ser arrestat acusat d’un delicte d’homicidi. L’home va ser detingut a casa seva on s’havia refugiat amenaçant de suïcidar-se i ara com ara ja hauria passat a disposició judicial. La víctima hauria presentat fins a dues denúncies per assetjament.

HOMENATGE A SANDRA PLA

Més de 200 persones es van concentrar ahir a la tarda davant del domicili de Sandra Pla per retre homenatge a la víctima i mostrar el rebuig als crims masclistes. Els participants van dur a terme un minut de silenci i van mostrar la seva decepció i ràbia contra la manca de mitjans per part de la policia i la justícia per lluitar contra violència masclista.

Els pares de víctima, que van acudir a la concentració, es van mostrar commocionats per la mobilització de ciutadans. L’assassinat de la dona d’origen andorrà es tracta del 59è feminicidi d’enguany al país francès.

tracking