telecomunicacions

Internet i trucades per als turistes, amb la nova eSIM

Els clients podran escollir entre dues tarifes, la de 9 i la de 19 euros

Internet i trucades per als turistes, amb la nova eSIMFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha llançat una eSIM, una targeta virtual, perquè els visitants del Principat que tinguin un mòbil compatible amb aquest format puguin gaudir de tarifes nacionals durant la seva estada i evitar els preus elevats del roaming.

Amb aquesta targeta de prepagament digital, els usuaris hauran d’escollir entre dues tarifes, de 9 o 19 euros, amb les quals podran realitzar i rebre trucades, enviar SMS i connectar-se a 4G amb les mateixes condicions que els clients habituals de la companyia. També podran recarregar-la tantes vegades com vulguin, sigui manualment o de forma automàtica.

Es tracta d’una targeta SIM, però en format virtual, que es pot descarregar al dispositiu des de casa i sense necessitat de ser client de la companyia. Només cal registrar-se al web i tenir un mòbil compatible amb el format. Segons la companyia, els models que permeten aquesta opció es van crear fa uns tres anys.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, va manifestar ahir que estan “molt contents de poder oferir aquest servei a tots els visitants del país, facilitant la connexió a internet i, per tant, la interacció amb les xarxes socials per poder compartir la seva estada. D’aquesta manera, els visitants tindran a l’abast de la mà tot allò que el país els pot oferir i podran seguir connectats tranquil·lament durant tota la seva visita”.

Per donar a conèixer el servei, la companyia va explicar que iniciarà una campanya publicitària online perquè els futurs visitants puguin descarregar la SIM virtual abans d’arribar al país i gaudir de les tarifes nacionals.

tracking