Salut detecta 29 positius i els casos actius augmenten a 163

La incidència continua a l'alça amb només tres recuperacions d'afectats des d'ahir

Les proves TMA es fan ara a l'Stop Lab de la plaça de brausFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La propagació de la Covid segueix creixent segons mostren les dades sanitàries d'avui que sumen 29 positius més diagnosticats des d'ahir que eleven el total d'afectats pel virus a 14.050 persones des de l'inici de la pandèmia. L'increment de contagiats en l'última setmana ha disparat els casos actius fins a 163, 26 més que ahir, ja que pocs dels nous infectats s'han recuperat. Salut ha anunciat només tres altes respecte a les dades d'ahir amb 13.760 recuperats del virus.

L'afectació al sistema educatiu es manté en una classe amb tots els alumnes confinats i una altra en vigiliància passiva.

El Govern ha actualitzat les dades de vacunació que arriben a 72.255 dosis administrades amb les 752 que se'n van posar ahir. Un total de 43.034 persones han rebut ja una dosi del vaccí, 21 més que ahir, i 29.221 ciutadans han completat la pauta de vacunació amb dues punxades, 731 més que en el balanç d'ahir. Les persones totalment immunitzades contra la infecció del SARS-CoV-2 arriben avui gairebé al 44% de la població vacunable.

tracking