REMODELACIÓ DE L'EXECUTIU

Trini Marín serà des de dilluns ministra del Govern Espot

Torna a primera línia política per ocupar-se de la cartera d’Administracions Públiques

Trini Marín serà des de dilluns ministra del Govern EspotFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’èx-consol escaldenca Trini Marín començarà dilluns el seu periple al Govern com a ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana. Amb el seu moviment es completa l’engranatge de peces de la reforma governamental que va liderar Xavier Espot a principi del mes de maig. Fins ara, Marín exercia les responsabilitats laborals com a treballadora de la CASS i durant aquest temps de transició ha estat l’actual líder de l’executiu qui ha ocupat, conjuntament amb l’actual ministra d’Afers Socials i Joventut, Judith Pallarés, el càrrec en funcions.

De fet, Trini Marín recull el relleu de Pallarés, que fins abans de la remodelació estava al capdavant de la cartera antigament denominada Funció Pública. “A ningú se li escapa l’experiència de la senyora Marín. Aquest fet i el seu tarannà permetran que s’estableixi una relació amb els comuns i per això el canvi de nom del ministeri”, va expressar Espot durant la roda de premsa en la qual va donar a conèixer la nova estructuració de l’executiu. Marín forma part del comitè parroquial d’Escaldes-Engordany i sempre ha estat vinculada com una persona propera a l’òrbita de l’excap de Govern Toni Martí.

A banda de Marín, la remodelació del Govern va comportar la sortida de Verònica Canals com a titular de Turisme. El seu lloc el va reemplaçar Jordi Torres com a ministre de Turisme i Telecomunicacions, abandonant així les responsabilitats d’Ordenament Territorial. A conseqüència d’aquest moviment, Víctor Filloy va ser nomenat ministre de Territori i Habitatge, posant fi a l’etapa com a titular d’Afers Socials, Habitatge i Joventut.

tracking