Balanç d'actuacions

La policia arresta un jove per una baralla multitudinària

Els agents també van detenir una dona per saltar-se un control

La policia arresta un jove per una baralla multitudinàriaARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres al vespre a un jove resident de 24 anys, per haver-se vist involucrat en una baralla multitudinària enmig de la via pública i haver causat diverses lesions al llavi inferior i al mentó d’un home, per les quals va requerir punts de sutura per tancar les ferides. Els agents el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Aquest és un dels casos més destacats que figuren en el balanç de detencions que el cos d’ordre publica cada setmana, en què es van controlar un total de divuit persones per diversos delictes.

Una altra de les actuacions rellevants va tenir lloc la nit de dissabte a diumenge, quan van arrestar una dona, no resident de 44 anys, amb una taxa d’1,81 grams d’alcohol per litre en sang, a més de ser acusada d’un delicte contra la funció pública i l’honor per saltar-se un control d’alcoholèmia. Segons figura en el balanç, l’arrestada va efectuar diverses trepitjades a l’accelerador en fases intermitents provocant molt de soroll a la sortida d’un concert i al voler-la controlar, va fer-ne cas omís i no es va aturar, endemés d’efectuar un gest amb la mà injuriós envers els agents.

Un altre cas va ser la detenció d’un resident de 21 anys, que va marcar un resultat de 0,88 g/l en sang i va resultar positiu en la prova de control de tòxics salivar, a més el jove estava trencant una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

tracking