CULTURA

Es cancel·la el concert de Texas a l'Andorra Mountain Music

Se substituirà per una actuació de DJ Snake

Texas

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les noves restriccions que el Regne Unit imposarà a partir el 19 de juliol han obligat a l'organització de l'AndorraMountainMusica cancel·lar el concert de Texas, previst pel pròxim 24 de juliol. Des de l'organització han explicat que no tots els membres de la banda han rebut la segona dosi de la vacuna, i que el Regne Unit obliga a fer quarantena a totes aquelles persones que retornin de zones vermelles, com és el cas d'Espanya i França.

El director general d'Andorra Turisme,BetimBudzaku, ha anunciat que l'actuació se substituirà per un concert de DJ Snake.Budzakuha explicat que "volíem buscar una alternativa del mateix gènere, també anglosaxona, però no ha estat possible" i admet que pot ser una "decepció" per aquelles persones que ja tenien les entrades. Malgrat això, ha reconegut que "és un honor poder organitzar aquest concert en un temps rècord".

Les persones que tenien entrades per Texas podran demanar el reemborsament íntegre de l'import, incloses les despeses de gestió, a través del web o del punt on les van adquirir. Una altra opció serà mantenir l'entrada i assistir al concert de DJ Snake. Els tiquets per Texas seran vàlides sense haver de fer cap mena de gestió ni abonar la diferència de preu, ja que les entrades pel concert de DJ Snake seran 10 euros méscares.

L'organització ha informat que els bitllets pel nou concert, que es realitzarà en el mateix horari, es posaran a la venda demà mateix i que tindran un preu de 39 euros (més 4 euros de despeses de gestió).

Totes les persones que havien adquirit una entrada per Texas rebran un avís per correu electrònic. També es realitzarà una comunicació prop dels allotjaments turístics que havien comprat entrades, s'informarà les xarxes socials i mitjansen líniai s'actualitzarà la informació al web del festival.

tracking