EDUCACIÓ

Rosa M. Mandicó serà la nova Defensora dels Drets i dels Deures de l'UdA

Durant quatre anys serà l’encarregada de vetllar per a l’exercici efectiu dels drets i deures dels membres de la comunitat universitària

Rosa M. Mandicó ha ocupat diversos càrrecs públics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UdA ha procedit a l'elecció i nomenament de la Defensora dels Drets i dels Deures per al nou i cinquè mandat des que es va crear la figura. En aquest context, segons informa l'ens educatiu en un comunicat, a proposta del comitè de selecció, el Consell Universitari ha decidit nomenar Rosa M. Mandicó per un període de quatre anys.

Mandicó va ser, fins a la seva jubilació l'any 2016, directora de l'Escola d'Infermeria de la Universitat d'Andorra i al llarg de la seva trajectòria ha ocupat diversos càrrecs públics.

La figura que ara ocuparà és l'òrganencarregat de vetllar per a

l’exercici efectiu dels drets i deures dels membres de la comunitat universitària que té la funció de rebre les queixes, observacions i propostes sobre el funcionament de la Universitat i actuar com a mediador. És escollida i nomenada per un comitè de cinc membres compost pels dos membres representants dels estudiants al Consell Universitari, per un dels dos membres representants del professorat al Consell Universitari escollit entre ells, per un membre del personal administratiu i tècnic de la Universitat d’Andorra escollit entre aquest col·lectiu i per un representant dels òrgans de govern de la Universitat d’Andorra nomenat per la Junta Acadèmica.

tracking