Balanç del cos d'ordre

Detingut un home per desobeir una sentència d'arrest

La policia deté 17 persones per presumptes delictes contra la seguretat en el trànsit

Detingut un home per desobeir una sentència d'arrestFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts passat un home resident de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de Justícia. En concret, l’arrestat tenia una ordre de recerca judicial per haver desobeït en reiterades ocasions una sentència d’arrest nocturn al centre penitenciari de la Comella, segons va informar el cos d’ordre en un comunicat. La policia va fer efectiva la detenció dimarts de la setmana passada pocs minuts abans de les vuit del matí a Escaldes-Engordany.

Aquesta va ser l’única detenció que es va produir la setmana passada que no va estar relacionada amb la seguretat viària. Dels 18 arrestos realitzats pel cos d’ordre entre dilluns i diumenge passats, 17 van ser per presumptes delictes contra la seguretat en el trànsit. En concret, tots els detinguts van donar positiu per alcoholèmia, superant 1,80 g/l en els casos més greus.

En detall, les taxes més elevades es van detectar dimarts, quan la policia va detenir un home resident de 28 anys amb una taxa de 1,83 g/l després de patir un accident que va provocar danys materials. Dissabte, a quarts de dotze de la nit, el cos d’ordre va controlar un altre home no resident de 31 anys en el marc de la campanya de controls d’alcoholèmia amb una taxa d’1,87 g/l. L’endemà, l’arrestat va ser un home no resident de 51 anys amb una taxa d’1,86 g/l, després de patir un accident que només va provocar danys materials. A part, també destaca la detenció dissabte d’un home no resident de 28 anys, amb una taxa d’1,46 g/l, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, per provocar un accident amb ferits.

tracking