El Govern suspèn el concert de DJ Snake i manté el de David Guetta

L’executiu ha dit que la cancel·lació respon al ritme de venda d'entrades

DJ Snake

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha decidit suspendre el concert de DJ Snake previst per dissabte en el marc del festival Andorra Mountain Music. La decisió, s'ha tancat avui al consell de ministres i, segons ha explicat el titular de la cartera de Salut, Joan Martínez Benazet, lacancel·lació del concert no respon a motius epidemiològics sinó al ritme de venda d'entrades que "no ha estat suficient". Aquesta situació no condiciona el concert de David Guetta per al que s'han venut totes les entrades.

El Govern ja havia anunciat que estava estudiant imposar més controls al festival, especialment als afores, per tal d’evitar les acumulacions que es van viure en els darrers concerts. Tot plegat va succeir després que el ministeri de Salut decidís suprimir el servei de restauració i de bar al festival, situació que va provocar que els assistents es concentressin fora per fer botelló. L'ampliació de les restriccions junt amb el fet que l'actuació de DJ Snake fos una proposta d'última hora -inicialment havia d’actuar Texasperò les restriccions imposades per Anglaterra van obligar a canviar els plans als organitzadors del festival- van fer que el ritme de venda d'entrades no fos l'esperat inicialment. Un fet que també ha estat determinant per a la seva suspensió.

Sobre la cancel·lació del concert de Texas, des de l’Andorra Mountain Music van explicar que no tots els membres de la banda havien rebut la segona dosi de la vacuna, i que el Regne Unit obliga a fer quarantena a totes aquelles persones que retornin de zones vermelles, com és el cas d’Espanya i França. El que no corre perill, com a mínim de moment, és el concert de David Guetta, el més esperat del cartell del festival amb totes les entrades venudes, que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent i que tancarà l’esdeveniment.

Andorra Turisme estudia traslladar el concert

Andorra Turisme i DJ Snake estan en aquest moments estudiant la possibilitat que l’artista pugui traslladar l’actuació prevista en properes edicions de l’Andorra Mountain Music. "L’augment de les restriccions sanitàries als països veïns juntament amb les restriccions pròpies del festival han fet que el ritme de venda d’entrades no fos l´esperat i per això, Andorra Turisme i l’artista han decidit cancel·lar el concert previst per aquest dissabte", ha afegit Andorra Turisme, afegint que "Totes aquelles persones que hagin comprat una entrada pel concert de DJ Snake podran rebre el reemborsament íntegre del seu cost a través del canal pel qual la van adquirir o bé, conservar les entrades en el cas que finalment aquest concert es posposi".

tracking