Campanya de conscienciació sobre les obligacions per tenir animals de companyia

Campanya de conscienciació sobre les obligacions per tenir animals de companyiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ahir en qualitat de ministra portaveu, va informar de la licitació d’una campanya de sensibilització a la ciutadania per conscienciar sobre les obligacions que comporta tenir un animal de compa­nyia. En col·laboració amb les associacions protectores d’animals, l’executiu enfocarà la campanya tant per als que es plantegen l’adquisició d’un animal de companyia com per als que ja en tenen un.

En el primer dels casos es vol conscienciar sobre tots els paràmetres que cal tenir en compte per garantir, el millor possible, el benestar de l’animal. Així, caldrà incidir en l’entorn familiar, l’estatus econòmic, el tipus d’habitatge de què es disposa i el tipus d’animal que es vol adquirir o adoptar. En el segon cas, es potenciarà una major convivència entre la ciutadania, recordant les normes bàsiques que cal seguir quan és té un animal de companyia.

Campanya per apadrinar

D’altra banda, l’entitat GosSOS va presentar ahir la campanya #apadrinaGosSMS, una iniciativa amb la qual es vol promoure l’apadrinament de gossos mitjançant un SMS al 607. De moment, la Chiqui, la Chispa, la Paca i el Sheik són els primers cans que participen a la campanya, amb la qual es podrà col·laborar a partir d’un euro a la setmana en l’apadrinament d’alguns dels gossos que estan en acollida o en llars vulne­rables.

tracking