L'Eivissa Experience durant la prova pilot.ALBERT BARILARO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va celebrar ahir que de moment no s’ha detectat cap contagiat de Covid-19 entre els assistents a la prova pilot de l’oci nocturn que es va dur a terme la nit de divendres 16 de juliol passat. Així ho conclouen les anàlisis que s’han fet de les proves que es van efectuar als participants, que indiquen que no hi va haver cap cas de transmissió pel que fa a la Covid-19 als establiments. Ara bé, el ministre de Salut va recordar que “encara falten alguns elements que s’han endarrerit una mica”.

Segons va informar el responsable de la cartera de Salut, la setmana vinent se celebrarà una reunió amb els locals que van participar a la prova pilot de l’oci nocturn per tal de valorar els resultats definitius.

A més, Martínez Benazet va va anunciar la possibilitat de fer una altra prova de les mateixes característiques durant el mes d’agost.

Aquesta és una bona notícia per als propietaris de discoteques, que fa gairebé un any i mig que no perceben cap ingrés del seu negoci. Si l’estudi avala que són establiments segurs, el Govern podria plantejar-se la reobertura un cop la situació sanitària ho permeti.

tracking