La policia arresta sis homes per agressions domèstiques

La policia els va detenir per presumptes delictes de maltractaments

Despatx central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha informat que la setmana passada va detenir sis homes per presumptes delictes demaltractaments en l’àmbit domèstic. Les primeres van ser les de dos germans, residents de 47 i 49 anys respectivament, que van iniciar una discussió en un domicili particular d'Ordino que va derivar en una agressió mútua. Els dos van ser arrestats passada la mitjanit del dimecres.

Un dia després, també a Ordino, un home no resident de 38 anys va ser detingut. Els agents van ser requerits en un domicili particular per una altra discussió entre germans. En l’incident, el detingut hauria esgrimit un ganivet de grans dimensions, fent una petita pressió amb la fulla entre el coll i la clavícula del seu germà, i provocant-li una erosió en la zona esmentada.

El divendres, a les 08:22 hores, un home resident de 28 anys va ser detingut a Andorra la Vella com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic i contra el patrimoni -danys-. La policia va ser informada que un dia abans, en un domicili particular, es va produir una discussió entre el detingut i la seva exparella, que va derivar en una agressió d’aquest envers la dona, a més de trencar-li intencionadament el telèfon mòbil.

El mateix divendres a les 23:20 hores, un altre home resident de 28 anys va ser detingut a Escaldes presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili particular per una discussió de parella que va derivar en una agressió del detingut envers la dona.

El dissabte a les 15:30 hores a Sant Julià, un home resident de 55 anys va ser també detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. La policia va ser requerida en un domicili particular per una discussió entre un menor i la parella de la seva mare que deriva en una agressió per part del detingut.

tracking