EQUIPAMENTS

Govern adjudica les obres de Bixessarri per més de 280.000 euros

També s'han concedit els treballs de la nova rotonda de la Borda Sabaté, de la campanya d'ancoratges i de la CG-2 a l'Aldosa de Canillo

Trobada entre Govern i veïns de BixessarriFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació els treballs per l'estabilització de la calçada de la CG-6 i la millora de la capacitat hidràulica a l'altura de Bixessarri. Una adjudicació que ha recaigut sobre l'empresaLocubsaper un import total de 286.004,33 euros i que es va agilitzar pels dos últims episodis de desperfectes arran de la pluja intensa.

En la mateixa línia, també s'ha adjudicat el projecte de construcció d'un nou enllaç a la CG-1 a Sant Julià de Lòria, a l'altura de la BordaSabaté, denominat rotonda de laJuberrussa. Les obres de construcció han recaigut en l'empresaPidasaServeis per un import de 2.394.075,99 i els treballs de qualitat d'obra sobre l'empresa Pirineu d'Inspecció i Control,SLUper 33.914,90 euros. La nova rotonda tindrà un radi exterior de 23 metres i tindrà la finalitat de facilitar els girs dels vehicles a la carretera general.

Avui també ha estat aprovada l’adjudicació de les obres d’eixampla i rectificació de la CG-2 entre tram riu de la Vall del Riu - bordes de l’Aldosa, a la parròquia de Canillo. Tindrà tres carrils, més vorals i galeria de serveis i recau sobre l’empresa Locubsa per2.870.160,25 euros.

Treballs de la campanya d’ancoratges

Govern també ha aprovat ’adjudicació dels treballs de realització de la campanya 2021 de revisió i manteniment d’ancoratges instal·lats en diversos trams de la xarxa de carreteres generals. Serà a càrrec de l’empresa Desplom Treballs Verticals per 31.761,91 euros. El manteniment es farà sobre els ancoratges en dos murs situats a carreteres generals: a la CG1 el mur ancorat situat a la zona de la Riberola costat vall; i a la CG3 el mur ancorat, situat al costat vall de l’entrada del poble de la Massana.

Una de les esllavissades va afectar la carretera al pas per Bixessarri.

Trànsit restablert fins a Bixessarri

tracking