Uns excursionistes troben mort un home al Comapedrosa

Uns excursionistes troben mort un home al ComapedrosaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un grup d’excursionistes van trobar mort ahir un home d’entre 60 i 70 anys al començament del camí del Pla de l’Estany, al Parc Natural del Comapedrosa. Segons va informar la policia i el cos de bombers, el grup de persones van donar pels volts de les 15 hores un avís perquè havien localitzat en aquest indret el cos d’un home que restava inconscient. Mentre les unitats arribaven per atendre l’home, el grup que se’l va trobar li va practicar maniobres de reanimació per intentar salvar-li la vida. Alhora, un grup de muntanya dels bombers que es trobava al lloc dels fets també es va apropar a la zona per mirar de reanimar-lo. No obstant això, no ho van aconseguir i es va constatar la mort de l’home.

Respecte a les possibles causes de la defunció, tant la policia com el cos de bombers apunten que la hauria estat per causes naturals, ja que l’home no tenia traumatismes ni mostrava indicis d’haver patit un accident.

El camí del Pla dels Estanys és un itinerari que recorre el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa des d’Arinsal, en direcció nord-oest. Es tracta d’un itinerari de dificultat baixa que es realitza en aproximadament una hora i mitja.

tracking