Salut registra només un nou positiu en les últimes hores

Els casos actius són 88, catorze menys que ahir i un total de 15 persones han rebut l'alta en l'última jornada

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cinquena onada de la pandèmia de coronavirus al Principat segueix el seu camí a la baixa des de fa unes setmanes. Segons les dades facilitades per Govern, enl'últimajornada només s'ha registrat un nou positiu de Covid-19. El que suposa un total de 15.003 persones infectades des de l'inici de la pandèmia el març de l'any passat de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat. Per altra banda, des d'ahir 15 persones que s'havien contagiat han rebut l'alta. Des que es va iniciar la pandèmia un total de 14.785 persones s'han recuperat de la malaltia. El nombre total de víctimes mortals amb la defunció de dissabte d'un home de 86 anys és de 130 persones.

Pel que fa als casos actius, se'n registren un total de 88, catorze menys que ahir. A l'hospital es manté la mateixa situació, hi ha quatre persones que resten ingressades a planta Covid de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i dos a la unitat de cures intensives (UCI) del centre escaldenc. Els dos pacients resten a l'UCI ambdós sense ventilació mecànica.

Pel que fa als vaccins contra la Covid-19, des de l'inici del Pla de vacunació ja s'han administrat 95.857 dosis. D'aquestes, 50.924 primeres dosis i 44.933 segones.

tracking