Anirà fins a Andorra (Terol)

Una quinzena de vehicles participaran en el nou raid de l'AAVA

Una trobada de vehicles antics al Prat Gran.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de vehicles i una trentena de socis de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) participaran del 4 al 8 de setembre en el Raid Turístic Andorra - Andorra (Terol). El president de l’entitat, Lluis Dejuan, va assegurar en un comunicat que aquest raid recupera l’antic glamur dels ral·lis turístics que es feien a Andorra durant la dècada dels anys seixanta, setanta i vuitanta i que servien per conèixer diferents llocs d’Espanya i França. De fet, entre els participants que han confirmat la seva assistència també figurarà algun soci fill dels primers pilots dels clàssics raids.

Aquest cop, però, el raid té com a objectiu descobrir la recòndita província de Terol i el municipi d’Andorra, sovint erròniament confós amb el Principat. A banda, els organitzadors de l’esdeveniment també realitzaran un petit acte protocol·lari com a mostra d’homenatge pel pas dels vehicles andorrans pel municipi aragonès. Així mateix, entre el reguitzell d’activitats programades per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, els participants visitaran les mines de carbó d’Andorra, el municipi d’Alcanyís i la capital de la província, Terol.

A més, el recorregut també farà parada a Albarassi, un estratègic enclavament medieval del Regne d’Aragó per gaudir dels seus paisatges, la seva cultura i monuments, el folklore i la gastronomia. L’acte està previst que es presenti oficialment demà a les 17.00 hores davant dels mitjans de comunicació a la sala Gil Torres de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA).

tracking