Creix la pressió sobre el sistema escolar amb 10 aules sota vigilància

Salut no ha detectat cap nou positiu de coronavirus en les darreres 24 hores

Deu aules estan sota vigilància.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mentre la cinquena onada sembla estar a punt de donar-se per superada, el retorn a les aules després de les vacances d’estiu va incrementant a poc a poc la pressió en el sistema educatiu. El ministeri de Salut va informar a través d’un comunicat de premsa que en les darreres vint-i-quatre hores no s’havia detectat cap nou positiu per Covid-19 al Principat. En contra, però, les aules sota vigilància per part del ministeri seguien augmentant.

Concretament, pel que fa a la població escolar, ahir hi havia un total de nou aules sota vigilància activa respecte de les set que hi havia dilluns passat. D’aquestes, un total de sis es trobaven sota vigilància activa total i tres en vigilància parcial. En total hi ha deu classes controlades, ja que a banda d’aquestes nou, el ministeri de Salut va informar ahir que una altra aula es troba sota vigilància passiva.

En aquesta jornada sense cap nou positiu es van donar fins a quatre altes, fent baixar els casos actius de 61 a 57. Des de l’inici de la pandèmia s’han registrat al Principat un total de 14.953 altes. Per la seva banda, les defuncions fins a la data es mantenen en 130. Quant a la pressió sobre el sistema sanitari, no hi ha cap ingressat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell ni a planta ni a la unitat de cures intensives.

Finalment, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 103.595 vacunes, de les quals 53.485 són primeres dosis, 49.892 segones i 218 terceres.

EL PS DEMANA INFORMCIÓ DELS BENEFICIARIS DELS CRÈDITS TOUS

La consellera general del grup socialdemòcrata Susanna Vela ha demanat per escrit al Govern informació amb relació a 39 expedients de beneficiaris dels ajuts econòmics en forma de crèdits tous avalats per l’executiu que s’han atorgat durant la crisi sanitària provocada pel coronavirus. El Partit Socialdemòcrata explicava ahir en comunicat de premsa que ha seleccionat els avals que ha considerat més rellevants per l’import concedit, així com els que han rebut les quanties més petites, i ha procurat que tots els sectors econòmics hi estiguessin representats.

tracking