Record

L'Associació de Professionals de la Comunicació homenatja Àlex Lliteras

L'acte es celebrarà el 19 de novembre al Prat del Roure

Mor el periodista Àlex Lliteras, gran referent de la ràdio localFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Professionals de la Comunicació (APCA) farà un homenatge a Àlex Lliteras, traspassat fa un any, el 19 de novembre a les set de la tarda a la sala Prat del Roure d'Escaldes. L'acte comptarà amb la presència del periodista català Antoni Bassas, que parlarà sobre la ràdio matinal, i el periodista i company del difunt Àlex Lliteras, Pere Cerón. Hi haurà dues actuacions musicals a càrrec del duo de cordes de l'ONCA format per Àlex Arajol al violí i Elias Porter a la viola i pel duet de l'Institut de Música del comú de la capital, David Sanz+Bikimel, que havien col·laborat amb Lliteras.

El col·lectiu remarca que Àlex Lliteras ha estat un dels comunicadors més rellevants de la ràdio andorrana com a conductor del matinal Ara i Aquí d'RNA durant 18 anys i recorda que va iniciar la carrera professional com a periodista esportiu vinculat a Informacions Diari i Diari d'Andorra, on era columnista. Lliteras havia format part de l'equip fundacional d'Andorra7 Ràdio.

L'assistència a l'acte d'homenatge és limitada per les restriccions d'aforament per la pandèmia i és necessari fer reserva prèvia a aprofca@gmail.com.

tracking