detencions policials

Arrestat per orinar a la façana de la seu de la Justícia

Dues persones més van ser controlades per delictes contra la funció pública i l’honor

L'edifici de la seu de la Justícia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres passat un home, no resident de 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor, tal com va explicar ahir el cos a través d’un comunicat.

Els fets van tenir lloc a les 17.20 hores a Andorra la Vella, quan els agents van ser requerits perquè dos individus estaven orinant a la façana de l’edifici de la seu de la Justícia. Quan van arribar un d’ells va tenir una actitud “arrogant, desafiadora i desproporcionada” envers els agents interventors, als quals va proferir injúries i va mostrar resistència a la seva identificació i control, segons va detallar el cos.

El cos de seguretat va arrestar dues persones més per delictes contra la funció pública i contra l’honor. La primera detinguda va ser una dona no resident de 44 anys la matinada de dissabte a Andorra la Vella. El personal d’una discoteca va requerir la policia, ja que la interessada, que es trobava en un important estat d’embriaguesa, els increpava. Els agents van portar-la al seu lloc de pernoctació, però els va injuriar i faltar al respecte i va desobeir les ordres. L’altra detenció va ser unes hores més tard, també a Andorra la Vella, quan la policia va ser requerida pel servei de circulació, ja que tenia problemes amb dos joves a l’hora de sortir d’un aparcament públic. El detingut, un home no resident de 29 anys, va tenir una actitud injuriosa i amenaçadora, i proferia insults i amenaces envers els funcionaris públics.

tracking