PARC AUTOMOVILÍSTIC

Les matriculacions de vehicles pugen un 12,9%

Els vehicles de gasolina segueixen sent els més populars amb 223 compres

Les matriculacions de vehicles durant el mes de novembre han estat 367Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les matriculacions de vehicles durantel mes de novembre han estat 367, la qual cosa suposa una variació percentual positiva del 12,9% respecte al mes de novembre de l’any anterior, segons ha publicat en el seu informe el departament d'Estadística aquest dijous. Totes les categories tenen variacions positives excepte "camions i camionetes" i "altres" que les tenen negatives. Especialment aquesta última destaca amb un 72,7%.

Les matriculacions de vehicles dels darrers 12 mesos han estat 4.363, fet que equival a una variació percentual positiva del 19,0% respecte al període anterior, en què es van matricular 3.667 vehicles. L’única categoria amb variació negativa és “Altres” que suposa un 13,2% menys. El 43,8% de l’augment correspon a vehicles elèctrics, híbrids o que no utilitzen combustible.

Segons el tipus de combustible,els vehicles de gasolina segueixen sent els més populars amb 223 compres, seguits dels de gasoil amb 64 i els híbrids de gasolina no endollables amb 48. Destaca també el creixement dels elèctrics 100% que se n'han comprat 8 més respecte el novembre de l'any passat.

tracking