Pandèmia mundial

Més d'un centenar de persones es manifesten "per la llibertat"

Es tracta de la cinquena manifestació en contra de les mesures per a fer front a la crisi sanitària de la Covid

La manifestació ha començat a la plaça de la RotondaXavi Prats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'un centenar de persones s'han manifestat aquesta tarda per a protestar per les mesures aplicades pel Govern per fer front a la crisi sanitària provocada pel virus SARS-CoV-2. Després de concentrar-se a la plaça de la Rotonda de la capital andorrana, els convocats han llegit un manifest en el qual apel·len a l'incompliment de drets fonamentals que segons la seva opinió estaria duent a terme l'executiu. A més a més, han cantat una cançó en la qual criden a la "unitat" per a fer front a les suposades vulneracions de drets.

Un cop llegit el manifest, la comitiva ha emprès la marxa cap a l'avinguda Meritxell en direcció a la plaça dels coprínceps d'Escaldes-Engordany, on ha d'acabar. En els primers càntics, els manifestants han fet proclames en favor de la "llibertat" i han assegurat que "no som antivacunes".

Aquesta és la cinquena marxa d'aquest tipus que es convoca al país i la intenció és continuar-les, segons algunes de les persones presents a la manifestació. De fet, la setmana passada es va iniciar una recollida de signatures, la qual han continuat avui, peròde quèno han volgut facilitar-ne, de moment, les dades del total.

tracking