Detingut un jove amb 7,6 grams de cocaïna i 12,6 d'haixix al Pas

El resident es trobava a l'interior d'un portal amb quatre joves més que no van ser detinguts

Seu central de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha informat en el balanç de detencions de la darrera setmana que la matinada de dimecres passat va detenir un jove resident de 20 anys, quan es trobava amb 4 joves més a l'interior d'un portal amb "una actitud sospitosa de poder consumir algun producte estupefaent". Els agents van procedir a controlar-los i a un d'ells, el detingut, se'l va trobar amb 9 embolcalls que contenien 7,6 grams de cocaïna. Posteriorment, la policia va fer un registre al domicili del detingut i hi va trobar 3 porcions d'haixix amb un pes de 12,6 grams a més de dues bàscules de precisió. A l'interessat se li atribueix un delicte contra la salut pública.

Droga en un autocar de línia

Agents de la frontera del riu Runer van detenir dilluns passat una dona i un home no residents de 24 i 26 anys que intentaven entrar al Principat a l'interior d'un autocar de línia regular quan van ser controlats i se'ls hi va confiscar dues pastilles d'èxtasi, 0,2 grams de metamfetamina i 3 grams de marihuana.

Consumint al cotxe

La policia va detenir durant la matinada de dimarts tres homes no residents al Pas de la Casa de 23, 26 i 29 anys per consum i possessió de cocaïna. Els agents van observar com en l'interior d'un turisme estacionat a la via pública, els seus ocupants estaven consumint "unes ratlles", segons s'extreu en el balanç setmanal de detencions. A l'interior del cotxe, els agents van trobar 0,6 grams de cocaïna.

tracking