Seguretat

Recerca de quatre joves per agredir-ne un altre a l'autobús

La víctima té contusions després d’haver rebut cops de puny dels agressors

Un agent de policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia busca quatre joves que van participar ahir al matí en una agressió a l’autobús que anava en direcció la capital i que va sortir des de la Seu d’Urgell. Els fets van succeir a les 9.34 hores, quan el vehicle estava aturat a la parada situada davant d’un bar a l’entrada de Sant Julià de Lòria. Abans que els joves sortissin de l’autobús, un d’ells va propinar una escopinada a la víctima, que va ser el detonant de l’origen de la batussa. A partir d’allà va començar l’agressió entre els cinc implicats, amb cops de puny, empentes i insults que no van poder evitar la resta d’integrants del vehicle públic.

Com a conseqüència de l’altercat, el conductor de l’autobús va haver de trucar a la policia i els joves se’n van adonar i van fugir per no ser enxampats. Un cop els agents del cos d’ordre van arribar al lloc dels fets ja no quedava rastre dels agressors, de manera que no van poder identificar cap dels implicats tret de la víctima. En aquest sentit, segons van informar fonts properes al cos de policia, a hores d’ara es manté una recerca activa per trobar els agressors.

La patrulla desplaçada va recomanar a la víctima que denunciés els fets, ja que va presentar una contusió al cap fruit de les agressions. De fet, el jove que va rebre els cops va manifestar que no coneixia els seus agressors i que no tenia cap relació amb ells. L’autobús havia sortit de la Seu i portava 30 passatgers.

tracking