BOPA

L'executiu paga 79.000 euros per consultar sobre l'impost a societats

El termini d'execució dels treballs acaba el 31 de desembre d'enguany, tot i que el Govern el pot renovar anualment fins que s'acabin els treballs

El Govern adjudica 31.350 euros per assessorament en prevenció de blanqueigFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El BOPA ha fet pública l'adjudicació dels treballs d'assessorament de l'anàlisi i la preparació de les mesures tècniques per introduir en la Llei d'Impost sobre Societats (LIS), així com despeses de les entitats financeres per un valor de 79.285 euros a l'empresa J&A Garrigues. El Ministeri de Finances ha fet l'adjudicació mitjançant contractació directe i el termini d'execució és fins el 31 de desembre del 2021, tot i que es pot renovar fins a la finalització del treball si el Govern ho considera.

Indemnització de 26.000 euros

La Unitat d'Intel·ligència Financera d'Andorra ha indemnitzat a l'empresa Uría Menéndez Abogados per la prestació realitzada en concepte de l'assessorament jurídic per analitzar i validar els treballs jurídics interns de l'entitat. El BOPA no ha fet saber les causes de l'indemnització, que té un valor de 26.125 euros i s'ha d'executar abans del 31 de desembre de 2021.

tracking