ESTACIONS

Constituïda oficialment la nova societat d'Ensisa i EMAP

Els cònsols de Canillo i la Massana i el conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà han signat el pacte de socis de SETAP 365

La nova societat SETAP365 ja està formalment constituïda.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La nova societat Setap365, que neix a partir de la integració d’EMAP i d’Ensis, està formalment constituïda des d’aquesta tarda, segons informa en un comunicat la mateixa. L'escriptura de constitució davant de notari ha estat signada per les cònsols de la Massana,Olga Molné i Eva Sansa, en nom del comú de la Massana, els cònsols Francesc Camp i Marc Casal, en representació del comú de Canillo, i Xavier Cornella, com a conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà.

SETAP365 (Soldeu El Tarter Arinsal Pal) ha passat a ser la titular del 99,99% de les accions d’EMAP i del 99,68% d’Ensisa. Segons ha quedat fixat al pacte de socis que s'ha rubricat aquesta tarda, el govern i l’administració de la nova societat correspondrà a la Junta General i al Consell d’Administració. Les tres parts han reafirmat avui la seva aposta per aquest model de negoci de la neu unificat que consideren que a través d'aquesta societat, els permetrà ser més competitius en els mercats internacionals.

La composició del Consell d’Administració, el comú de Canillo i Crèdit Andorrà comptaran amb tres consellers respectivament, mentre que el comú de la Massana incorporarà inicialment dos representants fins que posseeixi el 30% de les accions de SETAP365, moment en què també en tindrà tres, segons informa la societat en un comunicat. Segons han decidit les tres parts l’òrgan estarà format per les cònsols Olga Molné i Eva Sansa per part de la Massana, els cònsols Francesc Camp i Marc Casal, i el conseller d’Ensisa, Marc Naudi per part de Canillo, i Xavier Cornella, Xavier Soro i Conrad Blanch per part de Crèdit Andorrà. La presidència i la vicepresidència seran exercides de forma rotatòria per períodes de dos

anys, pels cònsols majors del comú de Canillo i del comú de la Massana, de tal manera que quan el cònsol d’un comú exerceixi la presidència, l’altre exercirà la vicepresidència. El primer president serà el cònsol major de Canillo, Francesc Camp.

D'altra banda, l’estructura accionarial de SETAP365 queda distribuïda en un 40,24% per part de Canillo, un 39,80% per part de Crèdit Andorrà i un 19,96% per part de la corporació massanenca. El mateix document signat estableix els mecanismes perquè en els pròxims vuit anys es vagi equilibrant el percentatge accionarial dels tres socis. En aquest sentit, el comú de la Massana augmentarà la seva participació a través de la capitalització de participacions preferents i de compra d’accions als altres dos socis.

tracking