acte institucional

Espot recorda la importància de la vacunació durant el seu discurs de Cap d'Any

Missatge de Cap d'Any del cap de Govern, Xavier Espot.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia va ser, un any més, la protagonista del missatge de Cap d'Any del cap de Govern. Xavier Espot va destacar, novament, el paper de les ciutadanes i dels ciutadans del Principat per fer front a la pandèmia de la Covid-19, tot emfatitzant que “la nostra actitud individual s’omple de sentit des d’un punt de vista col·lectiu, perquè som part d’un conjunt, i perquè junts participem d’un objectiu compartit”.

Aquest any, Espot va haver d’enregistrar el seu discurs des del seu domicili en l’últim dia del confinament que va dur a terme després de ser positiu en Covid-19.

El cap de Govern va posar en relleu, un cop més, la importància de la vacunació per fer front a la pandèmia i va assegurar que “el sistema sanitari ha resistit gràcies a les vacunes” i va recordar que “una acció individual, que per si sola i de forma aïllada té un benefici petit, però que posada al costat de milers d’altres decisions, té un benefici col·lectiu enorme que supera amb escreix qualsevol càlcul de guanys i riscos individual”. Durant el missatge Espot també va voler fer menció a les víctimes de la pandèmia.

Altres temes que Espot va voler destacar durant l’aparició van ser la lluita contra el canvi climàtic, el sistema públic de les pensions o la represa de l’activitat del turisme i el comerç durant l’any 2021, l’evolució del sector financer i la superació de “velles limitacions, com la manca de connexions”.

tracking