Mor a l'hospital el jove accidentat a Peramola

Una parella de Vilanova i la Geltrú resta ingressada a l’hospital lleidatà

Accident a la carretera C-14.BOMBERS COLL DE NARGÓ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un andorrà de 22 anys, A.C.G, va morir ahir a l'hospital Arnau de Vilanova després de patir un accident de trànsit el vespre de dissabte a la C-14 al seu pas per Peramola, a l’Alt Urgell. En el sinistre s’hi va veure implicada també una parella de Vilanova i la Geltrú que va ser traslladada a l’hospital lleidatà en estat greu.

El Servei Català de Trànsit va informar que l’accident es va registrar al quilòmetre 148 de la carretera C-14 quan una furgoneta Fiat Ducato, en què viatjava la parella, va col·lidir–-per causes que s’estan investigant– contra l’Audi A4 Avant blanc que conduïa el jove difunt. L'impacte frontal va ser d’alta energia i el cos de bombers va haver de realitzar maniobres d’excarceració per alliberar les víctimes.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 19.47 hores i a l’operació hi van assistir tres unitats del SEM i els bombers de Coll de Nargó, la Seu d'Urgell i Oliana. La policia andorrana va ser informada dels fets a la 1.20 hores de la matinada.

Es tracta de la primera víctima mortal de l’any a la xarxa viària de Lleida i del conjunt de Catalunya, i dona continuïtat a una setmana negra a les carreteres d’aquesta província, que acumula cinc morts en accidents, tres d’ells membres d’una mateixa família que van perdre la vida en l'accident múltiple produït per la boira la matinada de divendres a l’alçada de Castelldans.

tracking