intervenció dels bombers

Incendi sense conseqüències en un habitatge d'Ordino

Es va iniciar a una biga propera a la xemeneia

Els bombers treballant a la zona de l'incendi.E. C.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els bombers i el cos de policia van haver d’intervenir ahir a primera hora del matí en un incendi que es va produir a l’habitatge número 19 de la zona residencial de la Clota Verda, a la parròquia d’Ordino. El cos d’extinció d’incendis va rebre l’avís quan passaven vint-i-un minuts de les vuit del matí per un foc produït en una teulada, segons va informar el cap de guàrdia al Diari. L’incident va tenir lloc en un carrer sense sortida que va haver de ser tallat durant unes hores per tal de facilitar la intervenció dels serveis d’emergència.

Els efectius del cos d’extinció d’incendis hi van intervenir amb un camió de foc, un camió escala i un vehicle lleuger. Un cop al lloc dels fets, els bombers van confirmar que el foc provenia d’una biga propera a la xemeneia. Una vegada sufocada la part cremada, es va anar comprovant la càmera tèrmica per verificar que el foc no es reprenia, ja que per la dimensió de l’incendi no era necessari trencar tota la zona del voltant, segons van relatar des del cos de bombers.

El foc va ser de petites dimensions i es va poder apagar al cap d’unes hores. No va ser necessari evacuar cap persona i no hi va haver ferits ni danys materials de magnitud.

tracking