Un instant de la manifestació.E.C

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop d’una cinquantena de persones es van reunir ahir, sota la convocatòria de la plataforma antipassaport Covid Andorra Actua, a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, per manifestar el seu malestar amb l’administració de la vacuna contra la Covid-19, el passaport sanitari i la gestió política de la crisi sanitària.

Aquesta vegada, la queixa anava especialment dirigida contra la vacunació dels nens. Els promotors de l’acte argumentaven que els infants no

s'haurien d'exposar al risc que provoca el fàrmac fent referència al Dr. Vernon Coleman. En aquest sentit, la majoria d’assistents i pares compartien que senten por, ja que temen que el vaccí pugui causar algun efecte advers al seu fill i reiteraven que “els nens no tenen la culpa”.

Al llarg de la trobada alguns infants van pintar cartells i es va projectar el documental Aquest moment crucial, que consideren una “projecció imprescindible per entendre el propòsit dels passaports vacunals, de les vacunes i de la pandèmia que estem vivint”. Seguidament, es va fer la lectura d’un manifest i la cantant Marta Brucart va interpretar el que ja ha esdevingut un himne del moviment. A més, es va continuar recollint signatures per la derogació dels decrets de Govern que, segons els

responsables, superen les 339 que havien comptabilitzat a finals del mes de desembre. La d’ahir va ser la continuació d'un seguit de concentracions en contra de les vacunes i el passaport Covid, després de les dues últimes que es van fer per Sant Esteve i Cap d'Any.

tracking