balanç policial

Detinguda una dona per publicar fotos de la parella sense permís

Un home de 32 anys va ser detingut acusat d’un delicte contra la llibertat sexual

Un vehicle de policia patrullant.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona residents al Principat, tots dos de 45 anys, van ser detinguts per la policia la matinada de divendres passat com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, segons va informar ahir el cos de policia en un comunicat en què recollia les detencions realitzades la setmana del 17 al 23 de febrer. A més a més, la dona arrestada també va ser acusada d’haver comès un presumpte delicte contra la intimitat.

L’afer va començar quan la dona es va apoderar del telèfon mòbil de la seva parella per compartir algunes fotografies i vídeos en una xarxa social sense el consentiment de l’afectat. El fet que compartís a les xarxes les imatges de l’home sense el seu permís va desencadenar una discussió entre la parella que, posteriorment, va derivar en una agressió mútua.

Els fets van passar en un domicili particular que està ubicat a la parròquia d’Andorra la Vella i el cos de policia, segons la informació difosa, va realitzar una de les detencions a les 03.16 hores i l’altra a les 04.10 hores.

El balanç policial indica que, uns dies abans, dimarts de la setmana passada, els agents de la policia també van arrestar un home resident de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Un ciutadà del país va telefonar a la policia per informar que havia presenciat com un home agredia la seva exparella enmig d’un carrer d’Escaldes-Engordany. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, el presumpte autor ja havia marxat. Per aquest motiu, van iniciar una recerca fins que van aconseguir localitzar-lo en les dependències policials de la Massana, moment en el qual es va procedir a la seva detenció.

CONTRA LA LLIBERTAT SEXUAL

Dimarts passat al matí la policia també va detenir un home no resident de 32 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. L’arrest es va produir a la parròquia d’Andorra la Vella a un quart i cinc de deu del matí.

MÉS

La mascareta

Un noi de 19 anys va ser arrestat per injuriar els agents quan li van demanar que es posés la mascareta.

Ebri a l’autobús

Un home ebri de 45 anys que molestava els usuaris a l’autobús va ser detingut per reaccionar desproporcionadament contra els agents en demanar-li que s’identifiqués.

tracking