col·lectius professionals

El SEP vol avantatges per al professorat interí de llarga durada

Proposa que participi en concursos interns

Membres del SEP.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La junta del Sindicat d’Ensenyament Públic d’Andorra (SEP) demana que la nova llei del cos d’educació introdueixi la figura de “l’interí de llarga durada”, segons va informar ahir el sindicat.

La junta va fer arribar la seva proposta en el marc de les reunions que està celebrant per tractar i esmenar la nova llei. L’objectiu d’aquesta figura que proposen regular és que “els interins que presten servei a l’administració des de fa deu anys o més puguin tenir la possibilitat d’accedir als concursos de mobilitat interna i no haver d’esperar a l’edicte extern”, segons va comunicar el sindicat.

Paral·lelament, també reclamen considerar que aquesta figura d’interí de llarga durada no tingui com a requisit la nacionalitat andorrana per al concurs.

Així mateix, el SEP va informar que en el decurs de les trobades en comissió han plantejat diferents reunions amb els grups parlamentaris del país per explicar-los les seves aportacions, i així facilitar la comprensió de les esmenes que plantegen a l’hora de procedir a l’aprovació de la nova llei. De moment, detallen que han rebut resposta del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra i del Partit Socialdemòcrata. La propera comissió a la qual el SEP assistirà serà sobre el desplegament del reglament de la carrera professional.

tracking