Baixa el nombre de positius i els casos actius s'estabilitzen

Hi ha deu persones hospitalitzades, quatre a cures intensives

La pressió sanitària continua a la banda baixa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre de nous positius diaris segueix la tendència a la baixa iniciada els darrers dies i ahir es van reportar al ministeri de Salut 327 nous contagis, 54 menys que dimarts. Hi va haver 350 altes, fet que deixa els casos actius en 4.771, 23 menys que fa vint-i-quatre hores, situació que deixa en evidència l’estabilització de la variant òmicron.

La pressió sanitària es manté a la banda baixa i ahir només hi havia ingressades deu persones a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. A la planta covid del centre sanitari hi havia sis persones ingressades, mentre que a la unitat de cures intensives de l’hospital s’atenia quatre persones més. Tres d’aquests pacients estaven sota ventilació mecànica. Les xifres d’ahir a l’hospital són les mateixes que dimarts.

“El nombre de casos actius és molt elevat però amb una pressió sanitària baixa”, va indicar el portaveu del Govern, Eric Jover.

El procés de vacunació va sumar ahir 351 dosis administrades que deixen un total de 153.292 inoculacions de fàrmacs contra la covid des del gener de l'any passat. La xifra de terceres injeccions puja a 38.523, 310 més que ahir, que representen un 57,9% de la població major de 18 anys, que és la que es considera vacunable amb la dosi de reforç.

tracking