Investiguen l'assassinat d'un empresari amb relació al país

Els fets van tenir lloc dissabte quan els mossos van muntar un control de pas a la carretera C-28

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assassinat d’un conegut empresari de 61 anys nascut a Oliana i amb relacions a Andorra, que va ser trobat mort en un bosc de la Baronia de Rialb.

Segons detalla el diari Segre, el mòbil de l’assassinat podria haver estat motivat per negocis. La víctima es dedicava a la compravenda d’immobles i era molt conegut al Principat. Per aquest motiu, els agents investiguen la vida laboral de l’home, en cerca d’indicis que puguin assenyalar algun sospitós. Tanmateix, de moment no s’ha corroborat cap hipòtesi. El cos de la víctima va aparèixer dimarts al migdia amb signes de violència. Els indicis apunten al fet que l’home hauria mort a causa d’un tret que va rebre al pit. Segons La Vanguardia, la policia investiga l’arma del crim, que molt probablement ha estat un rifle.

Tanmateix, com que els fets van passar en una zona boscosa, ningú no va veure res i tampoc hi ha càmeres de seguretat que permetin identificar cap sospitós. Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra encara no han detingut cap persona per la seva presumpta implicació en els fets.

tracking