conducció temerària

La Batllia decidirà si obre una causa penal contra el xofer del Ferrari

La policia proposa 800 euros de sanció i dos mesos com a mínim sense carnet

El Ferrari a la gravació polèmica.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va citar dimarts passat el conductor que es va gravar conduint un Ferrari a una velocitat de vertigen per una carretera sinuosa d’Andorra. Amb el Codi de Circulació a la mà, els agents el van informar que la proposta de sanció per diferents infraccions tipificades com a molt greus i greus sumarà 800 euros, mentre que la retirada del carnet de conduir pot ser d’entre dos i quatre mesos com a màxim. Aquesta proposta ha de ser ratificada per la direcció del cos. Si l’infractor paga abans de 15 dies veurà reduït a la meitat l’import econòmic, tot i que té la possibilitat de fer al·legacions.

No obstant aquesta proposta, el dossier serà lliurat a la Batllia perquè decideixi si es pot actuar penalment, la qual cosa podria elevar considerablement el càstig per un excés de velocitat que és considerat conducció temerària, tot i que sortosament no va fer mal a ningú.

Ell mateix va penjar a TikTok una gravació on se’l veu circulant amb un Ferrari per carreteres de muntanya a 100 quilòmetres per hora i derrapant als revolts. En el seu perfil hi ha diversos vídeos similars. N’hi ha un amb un Lamborghini a 180 per hora per la carretera de Meritxell a Canillo, però aquesta imprudència ha prescrit, ja que va tenir lloc el 2017. A més, l’home va fer un comentari a les xarxes de tipus xenòfob, responent a les crítiques.

tracking