finances

Andbank España tanca el 2021 amb un volum de negoci de 17.307 milions

Un nou rècord en els deu anys d’història del grup al mercat del veí del sud

Oficines d'Andbank España.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank España, la filial especialitzada en banca privada del grup Andbank al país veí del sud, va tancar el 2021 amb un volum de negoci de 17.307 milions d’euros, fet que suposa un 32% interanual més. En un comunicat de premsa, l’entitat bancària va explicar ahir que amb aquestes xifres bat un nou rècord en els 10 anys d’història al mercat espanyol. Considera que el creixement experimentat “es deu principalment a l’increment de posicions dels clients, la incorporació de banquers i agents, la integració del negoci de Degroof Petercam Spain, l’obertura de centres de banca privada i la revaloració de les carteres, amb una mitjana del 6%”.

El banc va destacar, quant a l’oferta de productes i serveis, “la gran acollida” que van tenir el 2021 els vehicles d’inversió alternativa entre els grans patrimonis. En aquest punt, el banc recorda que va promoure entre els clients la inversió en deute, infraestructures o en projectes immobiliaris, i va assolir prop de 1.100 milions d’euros d’inversió en aquesta tipologia de productes.

Andbank España va explicar que el seu model de negoci es basa a oferir un servei integral de gestió patrimonial mitjançant especialistes en diversos àmbits: gestió d’inversions i mandats personalitzats, planificació patrimonial i fiscal o inversions alternatives i ESG.

Al llarg del 2021, Andbank España va posar en marxa un centre de banca privada a Toledo, va incorporar 15 banquers i 16 agents financers. Amb aquesta ampliació, l’entitat bancària encara el 2022 amb 138 banquers, 23 centres a tot el territori espa­nyol, 119 agents financers i 63 contractes amb ESI.

tracking