Arrestat un home resident per agredir la parella

Els agents de policia van detenir diumenge dos companys de pis a Erts, a la Massana, per provocar-se ferides després d’una discussió

Un policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia ha procedit a la detenció de 24 persones durant aquesta darrera setmana, del 31 de gener al 6 de febrer. Entre les actuacions, destaca la detenció d’un home resident de 38 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic per agredir la parella. Els fets van tenir lloc dimecres 2 de febrer a les 17.55 hores a Sant Julià de Lòria. Per altra banda, diumenge passat Erts (la Massana) va ser l’escenari d’una discussió entre companys de pis que també va acabar amb detenció. El succés va tenir lloc a les 04.38 hores quan una discussió entre dos joves de 28 i 36 anys va derivar en una agressió. Els agents es van desplaçar al domicili corresponent i van detenir els presumptes autors per un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Per altra banda, el cos de seguretat va detenir també un home resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. Els fets van tenir lloc dimarts 1 de febrer a les 11.10 hores al Pas de la Casa i l’interessat posteriorment va quedar ingressat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni, un home no resident de 44 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra el patrimoni (danys) i contra l’honor (injúries als funcionaris de policia) dissabte a Arinsal pels volts de les 02.35 hores. Els serveis dels agents van ser requerits ja que l’interessat hauria causat danys a la porta d’entrada d’un hotel amb un valor de reparació superior a 1.000 euros. En el moment de d’intentar-lo identificar, i degut al seu fort estat d’embriaguesa, l’home en qüestió es va mostrar amb una actitud arrogant envers els policies i va proferir diferents insults als funcionaris.

Quant als delictes contra la seguretat en el trànsit, els agents del cos d’ordre van atribuir dijous a la matinada a un home resident de 22 anys un delicte contra la seguretat col·lectiva pel port d’una navalla amb la mida de la fulla superior a la permesa, i un delicte per resistència i desobediència als agents de l’autoritat per rebutjar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

MÉS

-Delictes de patrimoni

Un home no resident de 44 anys va ser detingut dissabte per causar danys a la porta d’un hotel per un valor superior a 1.000 euros.

-Declictes contra la seguretat del trànsit

Els agents van detenir dijous un home resident per rebutjar sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia amb una navalla.

tracking