Successos

Un turista en estat crític en precipitar-se d'un cinquè pis

Els fets han tingut lloc aquesta matinada a Bordes d'Envalira i l'home ha estat traslladat a l'hospital Sant Pau de Barcelona

Queixes a les Bordes d'Envalira pel pas de les motos de neuCARLES CANYELLES

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han intervingut aquesta matinada en un rescat a Bordes d'Envalira, a Canillo després que un turista de36anys es precipités d'un edifici, segons han informat des del cos de salvament. La policia ha rebut l'avís a les 2:12 hores de la matinada i segons han informat els agents, l'home s'hauria precipitat des d'un cinquè pis, quan aparentment semblava que estaria tenint una conducta imprudent.

Fins al lloc també s'han desplaçat dues unitats del Servei d'Urgències Mèdiques: una ambulància de Suport Vital Avançat i l'Helicòpter HEMS medicalitzat que ha traslladat la víctima a l'hospital. Després de ser avaluat al centre sociosanitari de Nostra Senyora de Meritxell s'ha decidit traslladar l'home a l'hospital Sant Pau de Barcelona ambpolitraumatismesever en estat crític, segons han informat des del centre sociosanitari. El cos de seguretat ha afirmat que no hi ha hagut més ferits ni s'ha hagut de dur a terme cap altra intervenció.

tracking