Telecomunicacions

Les pàgines grogues passen a ser només digitals

Andorra Telecom publica l'última edició en paper

Inés Martí i Carles Casadevall han presentat els canvis de les pàgines groguesMartí Francàs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha presentat la darrera edició impresa de les pàgines grogues i el nou cercador digital que compta amb la informació de 4.500 empreses. "És la darrera edició d'un producte emblemàtic que ha tingut gran presència a les llars andorranes durant dècades", ha comentat Inés Martí, responsable de comunicació de l'empresa. També ha explicat que es volen adaptar "als canvis d'hàbits de la població, fer un pas cap a una activitat més sostenible i ajudar les petites i mitjanes empreses a tenir major presencia digital".

Carles Casadevall, portaveu d'Andorra Telecom, ha detallat que la decisió de fer el salt al format digital es pren per solucionar problemes com la necessitat de moltes empreses de nova creació d'entrar ràpidament a la base de dades. El cercador tindrà filtres per comú, tipus de negoci o per telèfon. Els anuncis es mantindran i des d'aquest matí s'ha obert un formulari perquè les empreses que encara no son a la base de dades s'hi puguin inscriure gratuïtament.

Atac informàtic 23 de gener

Els representants d'Andorra Telecom han assenyalat que no hi ha novetats respecte l'atac informàtic que van rebre diversos youtubers el 23 de gener i que segueixen en contacte amb la policia i els afectats per compartir informació.

tracking