Successos

En estat crític un turista després de caure d'un cinquè pis a les Bordes d'Envalira

L’home va ser traslladat a l’hospital Sant Pau de Barcelona amb un politraumatisme sever

L'edifici des d'on es va precipitar el turista.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van intervenir la matinada de dilluns a dimarts per un rescat a les Bordes d’Envalira, a Canillo, després que un turista de 36 anys es precipités des d’un cinquè pis d’un edifici, segons van informar ahir des del cos de salvament. L’home va ser traslladat en helicòpter fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i després de ser avaluat pels professionals del centre sociosanitari andorrà es va decidir traslladar-lo a l’hospital Sant Pau de Barcelona. L’home segueix ingressat i es troba en estat crític a causa d’un politraumatisme sever, segons van informar des del centre sociosanitari de Catalu­nya.

Fins al lloc dels fets també s’hi va traslladar la policia, que va rebre l’avís de l’accident pocs minuts després de les dues de la matinada. Segons van informar els agents del cos de l’ordre, l’home s’hauria precipitat des d’un cinquè pis quan aparentment estava tenint una conducta imprudent. Des del cos de seguretat també van informar que no van haver de fer cap altra intervenció ni cap altra persona va resultar ferida.

TRASLLADAT A ANDORRA L'HOME QUE VA CAURE D'UN QUART PIS

L’home que es va precipitar d’un quart pis a mitjan gener va ser traslladat fa uns dies a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. La víctima, de 39 anys, va ser tractada inicialment a Barcelona però fa uns dies els equips mèdics van autoritzar el seu retorn al país, on té la família. L’home pateix un traumatisme cranioencefàlic greu i segons fonts coneixedores del cas continua ingressat i en estat de coma. Sobre la investigació per esclarir els fets, la policia encara no ha extret cap conclusió i continua estirant del fil per fonts secundàries davant la impossibilitat de parlar amb la víctima.

tracking