Pàgines grogues en paper.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha presentat la darrera edició impresa de les pàgines grogues i el nou cercador digital que les substituirà, que compta amb la informació de 4.500 empreses. “És la darrera edició d’un producte emblemàtic que ha tingut gran presència a les llars andorranes durant dècades”, va comentar Inés Martí, responsable de comunicació. També va explicar que es volen adaptar “als canvis d’hàbits de la població, fer un pas cap a una activitat més sostenible i ajudar les petites i mitjanes empreses a tenir més presencia digital”.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, va detallar que la decisió de fer el salt al format digital es pren per solucionar problemes com la necessitat de moltes empreses de nova creació d’entrar ràpidament a la base de dades. El cercador tindrà filtres per comú, tipus de negoci o per telèfon. Des de dimarts al matí s’ha obert un formulari perquè les empreses que encara no són a la base de dades s’hi puguin inscriure gratuïtament.

El col·lectiu que actualment dona més ús a les pàgines grogues és el de la gent gran. Félix Zapatero, de la Federació Andorrana de la Gent Gran, explica que fins i tot la gent més gran les ha deixat d’utilitzar majoritàriament i que és més desitjable que s’ajudi els més grans a utilitzar les eines que dona internet. “Segur que hi ha algun cas d’algun padrí que encara faci servir la guia, però és millor buscar algú que l’ajudi”, conclou.

tracking