La policia identifica les cares dels tres lladres de la joieria

Distingeix la marca del vehicle amb el qual es van moure

La joieria víctima del robatori.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha identificat les cares dels tres lladres que van robar dilluns en una joieria al carrer Roc dels Escolls. A través de les càmeres de seguretat de les botigues properes a l’establiment han pogut identificar els tres autors del furt. Les imatges també mostres que dos dels lladres, un dels homes i la dona, anaven vestits amb roba elegant i l’altre home anava molt més casual. Arran d’aquesta informació la policia va aturar i identificar ahir tres persones que complien el perfil, però que en cap cas eren els sospitosos.

Fonts policials expliquen que els autors del robatori van marxar amb un cotxe de la marca Mercedes amb matrícula espa­nyola. Amb tota aquesta informació s’han mantingut els controls en diversos punts del país i s’estan controlant específicament les fronteres tant amb França com amb Espanya per si intentessin abandonar Andorra.

El furt va produir-se dilluns pels volts de dos quarts de tres de la tarda. El propietari de la joieria Safir Blau va denunciar que els tres sospitosos havien robat joies per valor de 20.000 euros.

Després de la denúncia, la policia va posar en marxa una operació de recerca dels autors. Els agents van fer controls de vehicles a la xarxa viària en direcció la sortida per la frontera del riu Runer. La policia treballa amb la hipòtesi que es tracta de tres ciutadans francesos d’origen magrebí, dos homes i una dona, possiblement embarassada.

tracking