internet segura

Andorra Telecom ofereix xerrades per ensenyar als infants a moure's per la xarxa

Andorra Telecom.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de la Setmana del bon ús d’internet la companyia de telecomunicacions Andorra Telecom ofereix xerrades per educar les famílies en l’ús de la xarxa. Aquesta tarda, a partir de les set, es durà a terme una ponència amb el nom Com acompanyar els fills i filles de 10 a 18 anys en la seva vida digital.

L’objectiu és ajudar els joves a crear una relació sana amb el consum i l’ús que fan d’internet i ajudar les famílies a gestionar els problemes que puguis sorgir vinculats a l’ús de la xarxa.

S’han adherit 11 centres i 1.600 alumnes a aquestes xerrades que van començar dimarts amb una sessió dirigida a infants de tres a deu anys. Un 45% dels alumnes de 5è i 6è de primària del país s’han apuntat a la sessió d’aquesta tarda.

Inés Martí, directora d’RSE d’Andorra Telecom, va comentar que celebren la bona acollida d’aquesta iniciativa i el bon retorn que han rebut per part dels assistents a la primera xerrada. “És una xifra que celebrem i que ens ha d’encoratjar a continuar oferint formats com el que hem iniciat aquest any”, va remarcar.

tracking