Música

Julieta Venegas oferirà un concert a Andorra l'1 d'abril

Julieta Venegas en concert.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant mexicana Julieta Venegas actuarà en concert a Andorra la Vella l’1 d’abril com a part de la gira Vernos de nuevo. Venegas torna al Principat després de l’actuació que va fer el 8 d’abril del 2016, organitzada per l’associació de residents Mexand.

L’artista inclou Andorra en el tour que comença el 23 de març a Madrid amb cinc concerts en total a diferents ciutats espanyoles com València, Saragossa, Barcelona i Sant Sebastià. Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir ja a la web de la cantant.

Julieta Venegas va començar la seva carrera professional com a part precisament d’una banda anomenada Tijuana no! El seu primer disc com a solista va ser llançat el 1997, Aquí, sota la producció del músic argentí Gustavo Santaolalla, si bé és cert que el seu salt i consolidació es va produir amb l’àlbum Sí (2003), que la va donar a conèixer a Espanya amb cançons com ara Andar conmigo.

Va assentar la seva posició en successius treballs, especialment amb Limón y sal l’any 2006, que incloïa l’èxit del mateix nom i el tema Me voy.

El 2015 va decidir fer una pausa, a la qual posaria fi amb el seu últim disc, La enamorada, basat en els temes de l’obra de teatre que la va retornar a la senda artística. Entre aquests talls hi havia Mujeres, en què explora la força del moviment feminista a l’Amèrica llatina.

tracking