Mor un esquiador espanyol en un accident al Tarter

El turista, originari de Madrid, va impactar contra un paravent de la pista Llop

La pista Llop, al Tarter.I. Sanz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un turista de nacionalitat espa­nyola va perdre la vida ahir en un accident d’esquí a Grandvalira. L’home, de 63 anys i originari de Madrid, segons la informació que va facilitar la mateixa estació, va impactar contra un paravent del peu de la pista Llop, a la zona de la Llosada del sector canillenc del Tarter. L’estació va activar el protocol d’actuació un cop es va tenir constància de la greu caiguda però els equips de rescat traslladats d’immediat fins al lloc ja no van poder fer res per la vida de l’home accidentat.

Els fets van succeir al migdia, pels volts de dos quarts d’una i per causes que s’estan investigant. La policia va rebre l’avís de l’accident quan passaven deu minuts de la una del migdia i agents del cos s’hi van desplaçar per aixecar el corresponent atestat. Tal com ja havien indicat des de Grandvalira, la policia va confirmar que aparentment les conseqüències fatals de l’accident les havia provocat la topada contra el paravent. La pista Llop està catalogada com a vermella i, per tant, dirigida a esquiadors amb un nivell mitjà-alt amb la preparació suficient per baixar per un desnivell relativament pronunciat. Es dona la circumstància que l’home no duia la protecció extra que suposa el casc.

CONDOL A LA FAMÍLIA

Grandvalira va fer públic un comunicat en el qual va “lamentar profundament el succés” alhora que va traslladar el condol als familiars i amics del difunt. Ahir al vespre es desconeixien encara els detalls del trasllat de les despulles de la víctima fins al lloc de procedència. Els tràmits depenen de la realització prèvia de l’autòpsia.

tracking