Mor per covid una dona de 93 anys ingressada a l'hospital

La dona va morir a l'hospital de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mort ahir per covid d’una dona de 93 anys que estava ingressada a la planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell eleva fins a 148 les persones que han perdut la vida a Andorra amb coronavirus des que es va donar per iniciada la pandèmia el març del 2020. Amb la mort d’aquesta persona són quinze els malalts que estan ingressats a l’hospital. Deu es troben a la planta covid del centre mentre que a la unitat de cures intensives n’hi ha ingressades cinc, dues més que dimarts, totes sota ventilació mecànica.

La pressió sanitària provocada per la variant òmicron “és lleu”, va indicar el portaveu del Govern, Eric Jover, en la roda de premsa posterior al consell de ministres, qui va repassar les dades sanitàries que evidencien “una millora progressiva de la situació associada a la pandèmia”. En les darreres 24 hores s’han registrat 87 nous contagis de coronavirus i han disminuït 120 el nombre de casos actius, que ahir eren de 1.200. Des de l’inici de la pandèmia s’han contagiat 36.989 persones i es registren un total de 35.641 altes. A les aules cada cop hi ha menys pressió sense cap classe en vigilància activa, ni parcial ni total. Queden 39 aules en vigilància passiva.

D’altra banda, des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat un total de 154.561 vacunes. 57.851 corresponen a primeres dosis, 57.080 a segones i 39.630 a terceres.

tracking